Alief Amyrul
HACKER GILA !!
Tuesday, 13 March 2012 @ 13:17 | 0 Comment [s]

 
kenapa perlu hack facebook orang lain ? 
kau jelas kew ? 
tolong lha jangan jadi budak-budak sangat !
kau tada perasaan kew ! 
kalau nak kejar HOT pon bukan dengan cara macam ny ! -..-
haishh ! aku benci lha hacker ny !  tahu lha kalau dapat kat aku !
lumat-lumat aku sumbat kau dalam botol ! haha.

aku tada lha nak tuduh menuduh sapew2 tapi aku rasa dya ny mesti rapat dengan aku
kalau tak macam mana dya tahu email dngan password aku kan !
hurmm.. :'(

aku tak kisah pon !
 kau ingat aku batak sangat nak balik acount aku tuh ! kau nak , kau ambil lhaa!
tak heran pon aku !!

mybe ada hikmah kot disebalik ini ! haha 
sebelum ny 24 jam aku onl , lpas ny tak lha kot ! hahaha , insyaallah :) 

  


day first school -,-''
Tuesday, 3 January 2012 @ 03:10 | 0 Comment [s]

hai , assalamualaikum :D
bertemu kita kembali :) hahah~ 
hai korang sehat ? alief sihat2 saja :D hahha

oke ! now alief nak entry about HARI PERTAMA BERSEKOLAH SESI 2012  ! 
hehe~ best tuh best ! tapi ! alief rasa taun ny ! mcm lain ! 
sbb alief rasa kami macam dipinggirkan T.T huhuh..! oke sangat sedih *nangis lhaaa skali weyhh ! 
sebabnya huhu! kelas alief memang sangat2 dipinggirkan ! jauh terletak di hujung block !dah lha satu kelas ja ! kelas alief lettew! hurmm :( *sabar jew lha! itu keputusan cikgu !

oke ! itu soal kelas ! ini pulak soal cikgu2 yang mengajar ! 
macam dah atur ja! sebab semua cikgu yang ajaq jarang2 belaka! :D ahha
 tapa lha! mybe dengan itu alief bole tumpukan perhatian skit :D 
sbb sebelum ny sembang ja! sbb cikgu kurang garang lha  sbb tuh bole sembang ! hahaha  :D

haha~ oke lah, daripada alief terus merepek baik berhenti disini :D
babai ! assalamualaikum :))



candidate SPM ^^''
Sunday, 1 January 2012 @ 10:17 | 0 Comment [s]

assalamualaikum, hai :D

malam ny alief nak entry about SPM !! huhu~ gerun + takot ! 
oke firstly alief nak ambik kesempatan ini nak ucapkan selamat tahun baru kepada korang semua!
heheh~ 
kalau ada tahun baru msty ada azam baru ! 
oke! azam alief ahun ni! alief nak buat yang terbaik! sehabis mungkin untuk SPM(sijil pelajaran malaysia)
insyaallah :D

kalau cakap alief  ta takot memang tipu lah !
walaupon alief ny ta berapa pandai ! n kelas pon agak belakang ! alief pon nak dapat str8 A !
memang ! kalau kita duduk dikelas yang agak belakang tade sape pandang ! 
tapi ini pilihan alief ! alief mnat sangat katering ! 

insyaallah alief akan buat yang terbaik untun SPM ! 
n tank main2 dah tahun ny ! tank gelak2! tank gosip2! hahahha :D 

from now !! alief akan buktikan kepada semua! yang kelas katering bukan lha kelas yang sering diperlekehkan oleh semua orang !!!
btw doakan alief tau heee  :)

oke lah ! sampai sini jew lah entry alief kali ny ! :D 
babai , assalamualaikum ! ;))



KENANGAN 2011
@ 09:52 | 0 Comment [s]

assalamualaikum, hai :) 
suda lama ta update ini blog :D hehe~ 
mesty ada yang rindu dngan aliefkan! ahha 
oke nak muntah ! :P

now alief nak entry about kenangan pada tahun 2011 ny :) hee~ 
memang tipu lha kan , kalau tada kenangan ! 
kenangan pahit ada! manis pon ada! heheh ..
nak dengar kew ta ny ?? 
ahaha~ alief tau korang tank dngar !hahah lantak !*blog aku nk dengar ! 

KENANGAN MANIS :)
hehe banyak arr kenangan manis tahun 2011 
memang ta bole nak senarai :D hehe! 
oke2 alief try senaraikannya :)) firstly time with my bestfriend :)) 
heee! memang selalu happy ja lha :D ta penah sedih... 
and pada tahun ni jgak alief da mula berjinak-jinak dengan coule, 
alief tlah bercouple d with **** hehhe secret LOL *gatai! haha 
tapi dah break pon HUHUH :'((
biasa lha cinta monyet !!
N pada tahun ni jgak alief sambut birthday yang ke16 !
 hampir beberapa tahun tidak sambut ! akhirnya pada 26/12/2011 dpat jgak sambut !heheh
N tak lupa pada friends faceboks yang telah wish kt alief ! 
sangat alief hargai tau tak ! !

KENANGAN PAHIT :(
ermm ! rasanya kenangan pahit tada kot ;'D hahah! 
malas lha nk crita,., t air mata alief turun laju ! hahah :'D

oke lha ! sampai sini ja kot entry kali ny | jumpa taun depan oke :))
babai|assalamualaikum :D










AKU TAK HINGIN HOT KAU TUH !!!
Saturday, 26 November 2011 @ 00:22 | 0 Comment [s]

assalamualaikum ..hai  :')
now alief nak entry about sorang kawan alief ny !
aduhh~ alief tatau ape salah alief dekat dya sampai dya nak marah2 alief ta tentu pasal !!
ada kew patut dya cakap alief nak tandingi dya!
dya cakap alief BAJET HOT segala~
btw dya ny budak HOT kt fb !
sorry alief terpaksa rahsiakan nama dya !!

aduih !!SIAL SUNGGUH JANTAN NY !!!
opss! terlepass! yer dya ny lelaki !
lpas dya ckap alief mcm tuh ! alief pon apa lagy ! 
mauk ta marah ! ! habis teruk lah alief marah dya!! 
serang orang ta pakai helmet !

alief ckap kt dya mcm ny -->asal kau tiba2 nk serang aku ny !aku salah ape dngan kau !
sorry lha wei aku ta nk lha HOT kau tuh ! kau nk kau ambil !!
kau ingat di dunia kau HOT ! di akhirat kau COOL !! 
kau silap besarr!!

then ! tiba2 dya BLOCK alief !!
hahaha! alief ta heran lha!!
btw terima kasih sebab BLOCK alief kawan!

alief ta hingin lha ada kawan yg pulun nak jadi HOTSTUFF !!

suka hati lah nak cakap alief ny jahat ka! apa kah !!
takan alief nak diam jew! orang dk marah2 alief !!

k lha bye!! 
maaf kalau ada yang terasa :)(:






TEMAN TERBAEK FACEBOOK-KU
Wednesday, 23 November 2011 @ 21:19 | 0 Comment [s]

hai ,assalamualaikum :D
lama suda ta update blog~ :)
rindu alief ta ?
hahah~ rindu lettew!

0ke. now alief nk buat entry about :-
TEMAN TERBAEK FACEBOOK-KU :)

oke. straight to the point.. jum kita tngok sapew dorang ny~ 
adakah anda ada ?
hehehhe

MARDHIAH BT MOHD SHAHAR
oke~ nie dhiya , dya ny baek sangat dengan alief !
alief suka berkawan dengan dya !
alief suka berkongsi masalah dngan dya~ 
dya pon sama~ <3


HANYY ZAINI (MAKCIK)
oke~ny makcik! 
tauk ta npew alief pnggil dya makcik ! 
sebabnya pun alif tatau~ HAHA
:D


QIM AHMAD 
oke~ ny qim~ dya ny HOTSTUFFF~
alief suka kawan dengan dya!
dya ny ta mcm HOTSTUFF yg lain ! dya ny ta combong!
baek plaak tuh! tq qim sebab nak kawan dngan alief ! ;D


FARIEZ PAUZI
oke~ ny fariez! dya ny jahat skit ! 
hehehe~ :D alief suka gaduh dngan dya~ :)
btw tengs fariez sbb berkawan dengan alief <3


HIDAYAH (YAYA)
oke~ny lha yaya~ dya ny baek sngat! :D
sporting habis lha lau dngan dya ny! :D



NUR NIESA
oke~ ny niesa~ dya ny suka kongi lagu dngan alief ! 
dya ny baek ! cantik pon cantik :P AHHAH~


NUR SYAZANA
oke~ ny lha nana :)
dya ny comel! suka tngok dya! 
dya ny ! baek /ta combong! :P
sukew lettew kna puji! AHHA :P

aduih ! penat! :D bnyak lagi! klau nk disenaraikan memang panjang lah! 
btw thanks korang sebab sudi inbox im alief~ :)
ta kira lah laki kew pompuan! :)
( iloveyousomuch )



''welcome to the school holidays''
Thursday, 17 November 2011 @ 20:53 | 0 Comment [s]


hureyy~ 
cuti akhir tahun da tiba~ seronoknya! 
bole lha alief enjoy sat.. 
nak pgi mana erk cuti ny ? 
          sepatutnya alief ada trip pgi Cameron Highlands , anjuran sekolah pada 9,10 december ny ~~
 tapy oleh sebab semua membe alief tank pgi , so alief pon ta lha pgi , lau pgi pun alief nk have fun dngan sapew! 
semua senior ja yang pegi ! 

mybe alief  bilk kampung kod! bercuti sana lagy best ! 
tenang ! aman ! damai ! harmoni ! 
hahahha ^^

SPM !!
aduihh ! tahun depan suda SPM ! kejap jew masa berlalukan! 
enjoy pon ta habis lagy~! 

hurmm ^^
okey , sampai sini jew lha ..
bye2 :) <3










Older Post

Thanks visiting my blog.


Story About Stuff Links



Cbox


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.