Alief Amyrul
KENANGAN 2011
Sunday, 1 January 2012 @ 09:52 | 0 Comment [s]

assalamualaikum, hai :) 
suda lama ta update ini blog :D hehe~ 
mesty ada yang rindu dngan aliefkan! ahha 
oke nak muntah ! :P

now alief nak entry about kenangan pada tahun 2011 ny :) hee~ 
memang tipu lha kan , kalau tada kenangan ! 
kenangan pahit ada! manis pon ada! heheh ..
nak dengar kew ta ny ?? 
ahaha~ alief tau korang tank dngar !hahah lantak !*blog aku nk dengar ! 

KENANGAN MANIS :)
hehe banyak arr kenangan manis tahun 2011 
memang ta bole nak senarai :D hehe! 
oke2 alief try senaraikannya :)) firstly time with my bestfriend :)) 
heee! memang selalu happy ja lha :D ta penah sedih... 
and pada tahun ni jgak alief da mula berjinak-jinak dengan coule, 
alief tlah bercouple d with **** hehhe secret LOL *gatai! haha 
tapi dah break pon HUHUH :'((
biasa lha cinta monyet !!
N pada tahun ni jgak alief sambut birthday yang ke16 !
 hampir beberapa tahun tidak sambut ! akhirnya pada 26/12/2011 dpat jgak sambut !heheh
N tak lupa pada friends faceboks yang telah wish kt alief ! 
sangat alief hargai tau tak ! !

KENANGAN PAHIT :(
ermm ! rasanya kenangan pahit tada kot ;'D hahah! 
malas lha nk crita,., t air mata alief turun laju ! hahah :'D

oke lha ! sampai sini ja kot entry kali ny | jumpa taun depan oke :))
babai|assalamualaikum :D











Older Post | Newer Post

Thanks visiting my blog.


Story About Stuff Links



Cbox


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.