Alief Amyrul
HACKER GILA !!
Tuesday, 13 March 2012 @ 13:17 | 0 Comment [s]

 
kenapa perlu hack facebook orang lain ? 
kau jelas kew ? 
tolong lha jangan jadi budak-budak sangat !
kau tada perasaan kew ! 
kalau nak kejar HOT pon bukan dengan cara macam ny ! -..-
haishh ! aku benci lha hacker ny !  tahu lha kalau dapat kat aku !
lumat-lumat aku sumbat kau dalam botol ! haha.

aku tada lha nak tuduh menuduh sapew2 tapi aku rasa dya ny mesti rapat dengan aku
kalau tak macam mana dya tahu email dngan password aku kan !
hurmm.. :'(

aku tak kisah pon !
 kau ingat aku batak sangat nak balik acount aku tuh ! kau nak , kau ambil lhaa!
tak heran pon aku !!

mybe ada hikmah kot disebalik ini ! haha 
sebelum ny 24 jam aku onl , lpas ny tak lha kot ! hahaha , insyaallah :) 

  



Older Post

Thanks visiting my blog.


Story About Stuff Links



Cbox


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.